Mirë se vini në Betguns

Parashikime statistikore Algoritmike

Mirë se vini në Betguns

Parashikime statistikore Algoritmike

Mirë se vini në Betguns

Parashikime statistikore Algoritmike

Mirë se vini në Betguns

Parashikime statistikore Algoritmike

Parashikimet më të mira

-SHOOT THE BOOK,BE THE WINNER

Ju nevoitet vetëm nje klikim para se të vendosni skedinën!!! Statistika ndeshjesh, historik, forma, versus, analiza ndeshjesh kushtet e motit, shanset, Algoritëm me mbi 75 % sukses parashikimi ndeshjesh By Τime, By Championship, Hot Games (Algoritmi) Më shumë se 248 kampionate, 125 shtete Studjoni ndeshjet dhe krijoni vetë kuponin tuaj

Our website, betguns.com is designed to assist sports betting. We have thousands of visitors per day and the key to our success is in our algorithmic forecasting accuracy. Due to the high performance statistics our web traffic is considerably increasing day after day, as a result also to the side by side collaboration with advertising networks such as maxvisits.com, one of the biggest networks for getting targeted traffic to your website.

Parashikime statistikore Algoritmike

Betguns.com është një faqe e cila jep sugjerime inteligjente mbi bastvënien. Tek ne do të gjeni parashikime (të përllogaritura me anë të algoritmave) mbi Futbollin, Basketbollin, Volejbollin dhe Garave me kuaj. Të gjitha ndeshjet analizohen nga algoritma, duke llogaritur përqindjen e shanseve më të mira. Përdoruesit kanë mundësi të shohin çdo ditë sugjerimet tona në seksionin “Parashikimet ditore”. Çdo person i cili ka interes mbi bastvënien tani ka në duart e tij një mjet i cili nuk sugjeron duke u bazuar në pikëpamjet subjektive (thashetheme, preferenca), por analizon statistikat dhe i paraqet ato shumë të thjeshtë (në përqindje) në mënyrë që të kuptohen lehtësisht nga të gjithë përdoruesit.