Historiku i parashikimeve ditore (Shpjegim)
Më shumë

Historiku I parashikimeve

Select Date
Data: 24-04-2017
Orari Vendi Liga Skuadra vendase Skuadra udhetuese Parashikimi Odds Rezultate
13:30 Australia Premier Liga Viktoria Kingston City Port Melburn O+2.5
1,60
2-2
(1-0)
14:00 Russian Federation Liga e të Rinjve Spartak Moskë Ural Youth 1FH1FIN
1,73
4-0
(3-0)
14:00 Czech Republic U21 Çes. Budejovica Bohemians O+2.5
-1
1-2
(0-1)
16:00 Russian Federation PFL, Ural-Povolzhje Nosta Novotroitsk Z. Izhevsk 2 (X)
1,88
1-2
(1-2)
01:00 Argentina Primera Divizion Patronato Olimpo U-2.5
1,48

()
14:00 Czech Republic U21 Pribram B. Jablonec O+2.5
1,40
1-0
(0-0)
17:00 Serbia And Montenegro Priva Liga Dinamo OFK Beograd 1
1,51

()
03:15 Argentina Primera Divizion Kolon Tigre 1
2,06

()

Parashikime statistikore Algoritmike

Betguns.com është një faqe e cila jep sugjerime inteligjente mbi bastvënien. Tek ne do të gjeni parashikime (të përllogaritura me anë të algoritmave) mbi Futbollin, Basketbollin, Volejbollin dhe Garave me kuaj. Të gjitha ndeshjet analizohen nga algoritma, duke llogaritur përqindjen e shanseve më të mira. Përdoruesit kanë mundësi të shohin çdo ditë sugjerimet tona në seksionin “Parashikimet ditore”. Çdo person i cili ka interes mbi bastvënien tani ka në duart e tij një mjet i cili nuk sugjeron duke u bazuar në pikëpamjet subjektive (thashetheme, preferenca), por analizon statistikat dhe i paraqet ato shumë të thjeshtë (në përqindje) në mënyrë që të kuptohen lehtësisht nga të gjithë përdoruesit.