Kuponi im (Shpjegim)
Këtu mund të krijoni kuponin tuaj personal në mënyrë që zgjedhjet tuaja të ruhen në Databazën tonë. Çdo ndeshje bashkë me koeficentët mund ta shtoni në seksionin My Coupon, duke klikuar mbi yllin që ndodhet në të majtë të saj ose duke hyrë brenda ndeshjes (versus) tek yll lart në të djathtë. Tek My Coupon mund të përllogarisni dhe shumën e koeficentëve të ndeshjeve që keni zgjedhur. Për të krijuar kuponin tuaj (My Coupon) duhet të regjistroheni më parë në faqen tonë. Procedura e regjistrimit është shumë e thjeshtë dhe është falas, nevojitet vetëm email. Theksojmë se website jonë është falas dhe nuk ka asnjë kosto regjistrimi. Çdo e dhënë qe do të kërkohet gjatë regjistrimit do të jetë konfidenciale, ju do të merrni me anë të adresës elektronike vetëm një njoftim për konfirmimin e regjistrimit.

User Login

Dont have a password? Register as a new user

Parashikime statistikore Algoritmike

Betguns.com është një faqe e cila jep sugjerime inteligjente mbi bastvënien. Tek ne do të gjeni parashikime (të përllogaritura me anë të algoritmave) mbi Futbollin, Basketbollin, Volejbollin dhe Garave me kuaj. Të gjitha ndeshjet analizohen nga algoritma, duke llogaritur përqindjen e shanseve më të mira. Përdoruesit kanë mundësi të shohin çdo ditë sugjerimet tona në seksionin “Parashikimet ditore”. Çdo person i cili ka interes mbi bastvënien tani ka në duart e tij një mjet i cili nuk sugjeron duke u bazuar në pikëpamjet subjektive (thashetheme, preferenca), por analizon statistikat dhe i paraqet ato shumë të thjeshtë (në përqindje) në mënyrë që të kuptohen lehtësisht nga të gjithë përdoruesit.