By championship (Shpjegim)
Këtu do të gjeni të gjitha ndeshjet që dëshironi të renditura sipas kampionateve përkatëse. Në të majtë mund të zgjidhni shtetin dhe kampionatin. Vlera e çdo koeficenti është vlera që ka pasur në atë moment kur është vendosur, pra koeficentët janë thjesht indicative. Tek show options {Klikoni 1, X ose 2 si Rezultat Final, 1, X ose 2 Pjesa e parë, 1, X ose 2 Pjesa e dytë dhe gjeni ndeshjet me rezultatet (mundësitë) më të mira që ofron algoritmi}. Më shumë
Shqipëri
Algjeri
Argjentinë
Armeni
Australi
Austri
Azerbajxhan
Bolovi
Kili
Kina
Kolumbi
Kroaci
Republika Çeke
Danimarkë
Ekuador
Egjipt
Salvador
Angli
Estoni
Finlandë
Francë
Gjermani
Greqi
Honduras
Hungari
Iran
Irlandë
Itali
Japoni
Kazakistan
Kenia
Korea
Kuvajti
Lituani
Luksemburg
Malajzia
Maltë
Meksikë
Moldavi
Marok
Holandë
Norvegji
Paraguaj
Peru
Poloni
Portugali
Rusi
Arabia Saudite
Skoci
Serbia dhe Mali i Zi
Sllovakia
Sllovenia
Afrika e Jugut
Spanjë
Zvicër
Turqi
Tailandë
Ukrainë
Emiratet e Bashkuara Arabe
SHBA
Uzbekistan
Venezuela

Parashikime statistikore Algoritmike

Betguns.com është një faqe e cila jep sugjerime inteligjente mbi bastvënien. Tek ne do të gjeni parashikime (të përllogaritura me anë të algoritmave) mbi Futbollin, Basketbollin, Volejbollin dhe Garave me kuaj. Të gjitha ndeshjet analizohen nga algoritma, duke llogaritur përqindjen e shanseve më të mira. Përdoruesit kanë mundësi të shohin çdo ditë sugjerimet tona në seksionin “Parashikimet ditore”. Çdo person i cili ka interes mbi bastvënien tani ka në duart e tij një mjet i cili nuk sugjeron duke u bazuar në pikëpamjet subjektive (thashetheme, preferenca), por analizon statistikat dhe i paraqet ato shumë të thjeshtë (në përqindje) në mënyrë që të kuptohen lehtësisht nga të gjithë përdoruesit.