By time (Shpjegim)
Këtu do të gjeni të gjitha ndeshjet që luhen në 7 ditët e ardhshme të renditura sipas datës dhe orës. Theksojmë se përqindjet mbi parashikimet e algoritmit dalin për 2 deri në 4 ditë. Vlera e çdo koeficenti është vlera që ka pasur në atë moment kur është vendosur, pra koeficentët janë thjesht indicative. Tek show options {Klikoni 1, X ose 2 si Rezultat Final, 1, X ose 2 Pjesa e parë, 1, X ose 2 Pjesa e dytë dhe gjeni ndeshjet me rezultatet (mundësitë) më të mira që ofron algoritmi}. Më shumë
Koha (-Të gjitha ndeshjet për 7 ditë)
Data
Orari
Vendi Liga Skuadra vendase
Skuadra udhetuese
Best 1 Best 2 Rezultati Perfundimtar Over
Under
Pjesa e pare pjesa e dyte
23/3
15:00
Futboll Liga 1 Agrotikos
VS
Apollon Smirnis
(see more)
2
( 55 %)
Chance   Odds
1   20%   10,00
X  25 %   6,00
2   55%   1,17
Chance  Odds
O   50 %   1,75
U   50 %   2,05
Chance
1  17 %
X  54 %
2  29 %
Chance
1   20 %
X  35 %
2   45 %
23/3
17:30
Premier Liga El Sharkia
VS
Zamalek
(see more)
2
( 80 %)
2 FH
( 55 %)
Chance   Odds
1   8%   9,00
X  12 %   4,00
2   80%   1,33
Chance  Odds
O   40 %   2,30
U   60 %   1,60
Chance
1  20 %
X  25 %
2  55 %
Chance
1   15 %
X  45 %
2   41 %
23/3
18:00
Premier Liga Misr Lel
VS
Al Masri
(see more)
1
( 63 %)
Chance   Odds
1   63%   2,39
X  27 %   2,64
2   10%   3,21
Chance  Odds
O   50 %   2,25
U   50 %   1,63
Chance
1  50 %
X  35 %
2  15 %
Chance
1   39 %
X  28 %
2   33 %
23/3
20:00
Liga Rajonale Lindje First Vienë
VS
St. Polten II
(see more)
1 SH
( 85 %)
1
( 85 %)
Chance   Odds
1   85%   1,17
X  10 %   6,50
2   5%   10,00
Chance  Odds
O   50 %   1,38
U   50 %   3,00
Chance
1  50 %
X  35 %
2  15 %
Chance
1   85 %
X  10 %
2   5 %
23/3
20:00
Paulista Seria B Juventus
VS
Portugesa
(see more)
Under
( 80 %)
Chance   Odds
1   50%   1,81
X  35 %   3,42
2   15%   3,77
Chance  Odds
O   20 %   2,30
U   80 %   1,60
Chance
1  22 %
X  68 %
2  10 %
Chance
1   26 %
X  65 %
2   9 %
23/3
20:15
Premier Liga Al Ahli
VS
El Dakleh
(see more)
1
( 80 %)
1 SH
( 63 %)
Chance   Odds
1   80%   1,14
X  15 %   6,50
2   5%   12,00
Chance  Odds
O   40 %   1,70
U   60 %   2,10
Chance
1  44 %
X  47 %
2  9 %
Chance
1   63 %
X  27 %
2   10 %
23/3
20:30
Carioca Makae Sport
VS
Resende
(see more)
2 SH
( 55 %)
Chance   Odds
1   20%   2,41
X  35 %   3,42
2   45%   2,61
Chance  Odds
O   50 %   1,80
U   50 %   2,00
Chance
1  20 %
X  35 %
2  45 %
Chance
1   20 %
X  25 %
2   55 %
23/3
22:00
Paulista Seria A Korinthians
VS
Red Bull
(see more)
Under
( 65 %)
1
( 70 %)
Chance   Odds
1   70%   1,51
X  22 %   4,02
2   8%   6,53
Chance  Odds
O   35 %   2,08
U   65 %   1,73
Chance
1  27 %
X  44 %
2  29 %
Chance
1   42 %
X  34 %
2   24 %
24/3
00:30
Paranaense Koritiba
VS
Procopense
(see more)
1 SH
( 80 %)
1
( 80 %)
Chance   Odds
1   80%   1,25
X  15 %   5,00
2   5%   9,00
Chance  Odds
O   50 %   1,75
U   50 %   2,05
Chance
1  40 %
X  53 %
2  6 %
Chance
1   80 %
X  15 %
2   5 %
24/3
01:00
Paulista Seria B Rio Klaro
VS
Agua Santa
(see more)
Chance   Odds
1   20%   2,41
X  35 %   3,01
2   45%   2,76
Chance  Odds
O   50 %   2,10
U   50 %   1,70
Chance
1  22 %
X  50 %
2  28 %
Chance
1   25 %
X  36 %
2   39 %
24/3
01:30
Camcho Sao Paulo
VS
Sao Hose
(see more)
Chance   Odds
1   27%   2,51
X  35 %   3,01
2   39%   2,64
Chance  Odds
O   50 %   2,30
U   50 %   1,60
Chance
1  16 %
X  71 %
2  14 %
Chance
1   17 %
X  58 %
2   25 %
24/3
01:30
Camcho Brasil de Pelotas
VS
Kaksias
(see more)
Under
( 65 %)
Chance   Odds
1   20%   2,31
X  35 %   3,01
2   45%   2,89
Chance  Odds
O   35 %   2,38
U   65 %   1,55
Chance
1  25 %
X  52 %
2  23 %
Chance
1   30 %
X  34 %
2   36 %
24/3
02:45
Carioca Botafago
VS
Fluminense
(see more)
2
( 65 %)
2 SH
( 55 %)
Chance   Odds
1   15%   2,31
X  25 %   3,21
2   65%   2,91
Chance  Odds
O   50 %   2,10
U   50 %   1,70
Chance
1  24 %
X  42 %
2  34 %
Chance
1   20 %
X  25 %
2   55 %
24/3
04:00
Primera Divizion U. Kosta Rika
VS
Saprisa
(see more)
Chance   Odds
1   20%   5,27
X  35 %   3,82
2   45%   1,56
Chance  Odds
O   50 %   1,67
U   50 %   2,15
Chance
1  24 %
X  46 %
2  31 %
Chance
1   23 %
X  45 %
2   32 %
24/3
10:50
Liga A Uestern
VS
Melburn Siti
(see more)
Chance   Odds
1   34%   2,31
X  30 %   3,62
2   36%   2,81
Chance  Odds
O   50 %   1,63
U   50 %   2,25
Chance
1  30 %
X  32 %
2  38 %
Chance
1   20 %
X  35 %
2   45 %
24/3
11:15
Premier Liga Viktoria Bentleig
VS
St Albans
(see more)
Chance   Odds
1   50%   1,22
X  35 %   7,00
2   15%   10,00
Chance  Odds
O   50 %   1,36
U   50 %   3,10
Chance
1  11 %
X  31 %
2  28 %
Chance
1   27 %
X  15 %
2   28 %
24/3
11:15
Premier Liga Viktoria Paskoe
VS
Kingston City
(see more)
X
( 58 %)
Chance   Odds
1   13%   2,16
X  58 %   4,02
2   21%   2,89
Chance  Odds
O   50 %   1,57
U   50 %   2,35
Chance
1  19 %
X  57 %
2  - %
Chance
1   19 %
X  52 %
2   6 %
24/3
11:30
Premier Liga Viktoria Melburn Najts
VS
Port Melburn
(see more)
2
( 70 %)
Chance   Odds
1   10%   2,21
X  20 %   3,82
2   70%   2,89
Chance  Odds
O   50 %   1,57
U   50 %   2,35
Chance
1  6 %
X  35 %
2  22 %
Chance
1   13 %
X  28 %
2   22 %
24/3
11:30
Premier Liga Viktoria Oklig Kanons
VS
Melburn Jug
(see more)
Chance   Odds
1   0%   2,61
X  0 %   3,77
2   0%   2,41
Chance  Odds
O   50 %   1,57
U   50 %   2,35
Chance
1  - %
X  - %
2  - %
Chance
1   - %
X  - %
2   - %
24/3
12:30
Kuinsland P. Liga Komb Brisbane
VS
Pride
(see more)
Over
( 80 %)
Chance   Odds
1   50%   1,54
X  35 %   4,35
2   15%   4,35
Chance  Odds
O   80 %   1,38
U   20 %   3,00
Chance
1  23 %
X  32 %
2  24 %
Chance
1   34 %
X  32 %
2   14 %

Parashikime statistikore Algoritmike

Betguns.com është një faqe e cila jep sugjerime inteligjente mbi bastvënien. Tek ne do të gjeni parashikime (të përllogaritura me anë të algoritmave) mbi Futbollin, Basketbollin, Volejbollin dhe Garave me kuaj. Të gjitha ndeshjet analizohen nga algoritma, duke llogaritur përqindjen e shanseve më të mira. Përdoruesit kanë mundësi të shohin çdo ditë sugjerimet tona në seksionin “Parashikimet ditore”. Çdo person i cili ka interes mbi bastvënien tani ka në duart e tij një mjet i cili nuk sugjeron duke u bazuar në pikëpamjet subjektive (thashetheme, preferenca), por analizon statistikat dhe i paraqet ato shumë të thjeshtë (në përqindje) në mënyrë që të kuptohen lehtësisht nga të gjithë përdoruesit.